Nøgler

Nye autonøgler med startspærre og Ruko nøgler fremstilles​

Hos Skomadsen i Aalborg nær Hjørring og Frederikshavn i Nordjylland tilbyder vi blandt andet Ruko nøgler og nye autonøgler med startspærre. Vores Ruko nøgler er naturligvis godkendte.

​Derudover tilbyder vi reparation af fjernbetjeninger. Vores nye autonøgler med startspærre er til både biler og motorcykler.

​Ruko nøgler og nye autonøgler med startspærre til bil og MC

Vi laver nye autonøgler med startspærre til de fleste bilmærker og motorcykelmærker. Desuden reparerer vi startspærrer.

​Det er vigtigt, at du har en reservenøgle, så du ikke får problemer, hvis du mister nøglen. Det er nemlig dyrere at anskaffe sig en helt ny nøgle, end en ekstranøgle.

​Selve startspærren er er monteret på køretøjet, og den forhindrer, at andre kan starte køretøjet med en anden nøgle eller ved at lirke låsen op.

Det gør bilen mere sikker og har været lovpligtig i nye biler siden 1998. Vi kan lave nye autonøgler med startspærre, som matcher startspærren.​

​Vi laver også Ruko nøgler, hængelåse og andre nøgler, ligesom vi har forskelligt tilbehør. Dog er vi ikke låsesmede, og derfor kan vi ikke udføre almindeligt låsesmedsarbejde.

​Vi har også nøgleemner til amerikanske og andre gamle biler. Vi kan endvidere reparere din nøgle såsom Ruko nøgler eller skallen på din fjernbetjening.

Look a like autonøgler m. startspærre

Nøgle med motiv

Alm. hoveddørsprofiler i forskellige farver. System-nøgler uden patent.​

Nøgleringe

Nøgleknips til gamle låse.

(Kan lånes mod depositum på 1000 kr.)​

Et lille udvalg af nøgler og tilbehør. Såsom hængelåse, nøglevedhæng, kodelåse og keybacks.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os